O terapiji

ines grebloTerapiju izvodi Ines Greblo, licencirani terapeut bioterapije po metodi Zdenka Domančića (Ustanova za Obrazovanje odraslih Program Plus, Novi Vinodolski, Uvjerenje br: 003/II-2013). Tretmani bioterapije vrše se u Opatiji, Roču ili alternativno po dogovoru.

Još početkom 20. stoljeća, jedan od poznatijih znanstvenika Albert Einstein rekao je: ”…znati da ono što nam je nedokučivo uistinu postoji, prikazujući se kao najviši red mudrosti i najsvjetlija ljepota, koje naše otupljene sposobnosti mogu spoznati u samo u najprimitivnijem obliku – ta spoznaja, taj osjećaj u samom je središtu istinske religioznosti”.

Sklad, ljepota, mir i zdravlje postoje i egzistiraju svugdje oko nas i u nama samima, kada to sebi dopustimo i priuštimo. Potreba za fizičkim i duševnim zdravljem, potreba za održanjem psihofizičke ravnoteže kao preduvjeta sveukupnog blagostanja, razlog su što čovjek potraži pomoć u bioenergetskim terapijama. Poštovani korisnici, zahvaljujemo Vam na povjerenju kojeg gradimo od 2009. godine, a Vama koji ste prvi puta s nama, dopustite nam da Vas uvjerimo i ispunimo Vaša očekivanja!


O bioenergetskim tretmanima

U današnjem užurbanom svijetu utemeljenom na dvojbenim vrijednostima, čovjekova istinska bit potpuno je zanemarena. Živjeti uravnoteženo a time i zdravo, poštujući zakone prirode i univerzalni sklad čiji je čovjek neraskidivi dio, predstavlja pravi izazov. U rascjepu želja i ciljeva, koji često proizlaze iz sveopće propagandne kulture, i mogućnosti, osoba sama narušava psihofizičku ravnotežu. S vremenom taj se nesklad očituje na fizičkom planu u obliku bolesti.

Preventivno, svatko od nas uravnoteženim djelovanjem u svakodnevnom životu može spriječiti ili umanjiti stanje neravnoteže. No, kada se duh i tijelo iscrpe i razbole, BIOENERGETSKI tretman – terapija uz pomoć bioenergije, čovjekov organizam, odnosno njegov obrambeni sistem, vraća u ravnotežu i obnavlja energijom. Prirodnim putem tijelo tada smo sebe ozdravlja.

Terapija traje četiri (4) dana uzastopce, od 15-20 minuta, ovisno o stanju pacijenta.

Neovisno o bolesti pacijenta, terapija pozitivno djeluje na njegovo psihofizičko stanje. Djelotvornost metode iskazala se na gotovo svim bolestima, jer kako Zdenko Domančić kaže: „Bolest je rezultat sveukupnog duševnog života“.